Escola

Youkali, escola de teatre musical de Barcelona, va ésser fundada l’any 1997 pel pedagog i pianista Josep Maria Borràs, amb una àmplia experiència com docent de teatre musical, amb l’afany de posar a l’abast de tothom la formació en teatre musical, tant a nivell amateur per a infants, joves i adults, com a nivell professional per als futurs actors i actrius del teatre musical a Barcelona.

“El treball, la disciplina, el respecte pel company i la passió pel teatre musical son els pilars de la nostra pedagogia, el nostre lema: Aprendre gaudint” Josep Maria Borràs.

 

Youkali ha estat la primera escola de Teatre Musical a Espanya en oferir un programa pedagògic dissenyat exclusivament pel teatre musical, i oferint la mateixa dedicació a la dansa, la interpretació i el cant. Hem desenvolupat un ensenyament únic, basat en la nostra àmplia experiència com a professionals i educadors de Teatre Musical.

A Youkali ens preocupem per tal d’afavorir un bon ambient de treball i pel desenvolupament personal i professional dels nostres alumnes.

Les classes es composen de grups no massificats, el que ens permet donar la deguda atenció a cada alumne. Fem representacions en públic durant el curs, totes amb veu i música en directe.

 

El claustre de professors de Youkali està format per professionals amb una sòlida formació teatral i musical, especialistes en el seu camp, amb una àmplia experiència en classes per a infants, joves i adults.

EQUIPO DIRECTIVO


PROFESORES

 

Youkali posa a la teva disposició tots els recursos d’espai i material necessaris per a formar-te en teatre musical.

  • Gran aula multifunció amb 8 metres de fons.
  • Aula de claqué de 6 metres.
  • Sala de cant individual.
  • Espai per a representacions teatrals.
  • Vestuaris amb dutxes.
  • Pianos i equips de so i llum.
  • Magatzem d’atrezzo, mobiliari, maquillatge i vestuari.
  • Àmplia biblioteca de material especialitzat.

L’escola es troba al barri de Gràcia de Barcelona i està molt ben comunicada (metro i bus).